Dé specialist voor uw raamdecoratie op maat !

 

Prenses | Raamdecoratie is sinds 1995 een begrip in Den Haag. Prenses heeft al drie generaties ervaring in raamdecoratie. In de winkel hebben we compleet assortiment gordijnen / vitrages / jaloezieën en een grote collectie zonwering tegen scherpe prijzen.  Wij onderscheiden ons door het leveren van maatwerk, hoge service en een aantrekkelijke prijs: onze stofprijs zit gemiddeld 30% onder de reguliere winkelprijs.

We zijn er trots op vertrouwd te worden
door enkele van de beste interieurontwerpers en architecten.

Als u het zich kunt voorstellen, kunnen wij het maken.

Onze aandacht voor detail heeft ons team tot een eerste stop gemaakt, een eersteklas leverancier voor de perfecte raamdecoratie.

Op maat gemaakte raamdecoratie

Voortbouwend op 3 generaties ervaring kennen we de branche door en door, met een breed assortiment showroom kwaliteitsproducten. Onze uitstekende klantenservice zorgt voor een consistente pasvorm op maat, zowel online als persoonlijk.

We hebben de tussenpersoon gedumpt; door rechtstreeks bij de ontwerper en fabrikant te kopen, houden we concurrerende prijzen aan. Met een focus op design, tillen onze trendy stoffen, stijlen en prints de uitstraling van elke kamer, met een optie voor elk budget. Fris, modern en onderscheidend, richt uw ramen met vertrouwen in en druk uzelf thuis uit.

Vertel ons uw ideeën en wensen
en wij realiseren het voor u