Wat vinden eerdere klanten van de service en kwaliteit van Prenses | Raamdecoratie?

Je vind het op deze pagina terug. Klanten schrijven een recensie na het ontvangen en monteren van de bestelling. Prenses | Raamdecoratie gaat alleen voor 100% tevredenheid en dat zie je terug in de recensies. Natuurlijk zijn wij ook mensen en maken wij ook weleens fouten waardoor niet alles altijd perfect gaat, maar daar doen we wel ons best voor. Wanneer iets niet goed gaat dan lossen we dat altijd goed op!

Prenses | Raamdecoratie gaat altijd voor 100% tevredenheid !

ONZE RECENSIES

Wat vinden anderen over onze service…

Zeer vakkundig en professionele werk geleverd. Super blij met onze gordijnen. Super snel geleverd volgens afspraak.

SorayaDEN HAAG

Nette mensen en vooral goed in het werk wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die van kwaliteit houdt. Zeer vakkundige team.

Ghizlan LemriniRIJSWIJK

Uitstekende service, gratis opmeten en ophangen. Perfect prijs kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

ARSLANDEN HAAG

Prima kwaliteit tegen een goed prijs !! Ik heb de maten opgegeven, stof geselecteerd. Enkele vragen gesteld waarop duidelijke antwoord werd gegeven door de manager. Mijn gordijnen zijn keurig op tijd geleverd volgens de bevestiging van de opdracht. Ik zal zeer zeker hier nog eens gordijnen afnemen.

Gerda KuijpersDELFT

Mijn gordijnen zijn heel snel klaar gemaakt. Ik vond de uitleg van de deskundige over hoe je het beste exact kan meten. Na de komst van mijn gordijnen hebben de specialisten van Prenses een nieuwe gordijnrails aangebracht en mijn gordijnen opgenomen. Maat, stof & kleur was allemaal perfect !

Anita SardjoeDEN HAAG

De gordijnen zijn super. Mooie kwaliteit stof voor een normale niet te dure prijs. De lengte breedte alles klopt. Binnen de afgesproken termijn geleverd, gewoon super. Ik ben heel erg tevreden!

SEVGI OZDEMIRWATERINGEN

Vertel ons uw ideeën en wensen
en wij realiseren het voor u