Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress
beddenspreien

Bedden spreien

Luxe Beddenspreien voor een frisse en nette uitstraling van uw slaapkamer. Als u niet houdt van een rommelige slaapkamer of u heeft uw boxspring graag netjes afgedekt  zijn ze ideaal. Tevens geeft het uw dekbedovertrekken een goede bescherming omdat u uw boxspring compleet kan afdekken of u kiest voor die mooie dubbele rand.

dekbedovertrek

Dekbedovertrekken

We hebben een ruime keuze uit dekbedovertrekken en hoeslakens in verschillende kleuren, maten en materialen. Ben je op zoek naar een molton, een mooi katoenen dekbed overtrek of een satijnen dekbedovertrek met bijpassende hoeslakens ? Of  ben je op zoek naar een kinderdekbedovertrek ? Wacht dan niet langer en neem een bezoekje bij ons op de vestiging voor het zien van een ruime keuze aan dekbedovertrekken.

badjassen en handdoekn

Handdoeken & badjassetjes

Bent u op zoek naar badjassen en handdoeken? Wij hebben voor u een groot assortiment badtextiel in uitstekende, industriele, wasbare kwaliteiten. Kies voor een extra luxe wellness gevoel een comfortabele badjasset of een handdoek.